Fnissa ej om er chattar nedanfor e mote

Fnissa ej om er chattar nedanfor e mote

27. Konversera icke om dina tarmar. Det befinner si anstrangand tillsammans IBS, andock det ar ick trevligt att hora forsavit hurdan baljvaxter utfor de bubblig i magen. Mjalthugg det inomhus, odl att knysta.

28. Saken dar sasom hostar, nyser alternativ ager feberglansig blick och likva kommer mot jobbet far ick langre nago https://kissbrides.com/sv/heta-bangladesh-kvinnor/ medalj. Saken dar far onda ogat.

29. Begagnad inte ditt baby darfor at lite ut ett meddelande mo omgivningen. N och ditt baby star kungen bussen, ni befinner sig orkeslos samt skulle garna sitta ner, andock det befinner si fullpacka och fullsatt. Sag emeda icke ljudli at ditt barnunge med pedagogisk nu-pratar-jag-med-barn-rost ”Ja, tank odl skont det hade varit att lite sitta villi bussen Alicia, andock det befinner si ingen sasom vill stalla sig upp for oss lilla gumman, odla genast far vi star har”.

32. Det befinner si acceptera att kackla i telefonen meda saso n betalar ino kassan. Vi lever ino nago uppkopplad epok. Det befinner si namligen acceptera att hor musik alternativ kackla inom telefon nar ni betalar ino nagon bemannad vardelos, sa lange du halsar sam uppge tack nar ni tillats kvittot.

Bortse dina kolleger ino kollektivtrafiken

34. Alla har andra chattar i passag mirakel digitala moten (i synnerhe trakiga sadana). Andock asgarva ick ljudli forsavitt er skriver nagot kuligt.

35. Ha villi kameran under ett digitalt mote. Att aldrig sex kameran inom digitala moten befinner sig otrevligt. Det endast befinner sig sa. Pro vilka befinner sig de spokena som dyker op inom alla moten men aldrig syns? Ifall ni nagon passage vill hava kameran bruten odla sag det ino borjan, du behover inte framfora hursa.

36. Det ar just att sms a under ett mote. Odla lange icke stamningen befinner sig himla allvarlig. Det befinner sig okej att e-post, smsa eller futtig nar som helst.

37. Postumt nago reslig dag villi kontoret tillat n till slut egentid. Trettio harliga minuter villi bussen enar ni kan sex lurarna, hora nago podcast och kringga ogonkontakt – ahhh. Skad odla kommer kollegan sasom inte ager greppat saken da oskrivna regeln; saken da forsavitt att kar evig amna ignorera varandra ino kollektivtrafiken postum arbetstid. Varst befinner si kollegan som ”ska till likadan mjalthugg” nar du lamnar kontoret samt du mast kallprata tio langa stationer.

39. Anmark ick andras fodoamne! ”Jaha, pasta pro de ino dag igen”. Det kan verk oskyldigt, men n vet inte baksida av underben din kollega inneha stav bakgrund run fodoamne. Personen ino undra antagligen inneha haft atstorningar, kampar med vikten alternativt vara tvungen fortara makaroner, igen, for att ekonomin befinner sig atsittand. Det ultimat befinner sig att koncentrer villi din personlig foda samt ej anmark andras.

40. Forsavit ni ar gallande kontoret, tillverka villig de skor. Tar, sockprydda alternativ ick, hor borta inom nagon yrkesutovande miljo.

41. Babbla ej lump kungen Slack eller Teams. Du kanner till antagligen att din arbetsledare ager riktigt att lasa det darborta?

Fason dej langst in nar du aker t-bana eller omnibuss

42. Hang inte utbredd dorren sam sitt inte utbredd gangen nar det finns nagon fri fonsterplats intill dej. All kan bege sig utav samt gallande betydligt fortare ifall ni sitter alternativt star odl langt in sasom mojligt.

43. Stang bruten ljudet gallande mobilen forsavit n ej ager lurar. Tyvarr, ni ska icke betydelselos facetime, betrakta roliga kap eller hora musik om n age glomt horlurarna hemma. Det innefatt samt ditt barnunge.

45. Det befinner sig helt godtagbart att ”forstora” nagons Tiktok. Varthan kar an promenera tycks en dagens outfit alternativt dansrutin dokumenteras, skad kanner til du hur sa? Do ha ej trottoaren. Ni behover inte forlata de darfor att flanera rattfra genom deras filmande.

Dana DiRenzo, MD