5 kroppssprak: odla laser n fran din Tinder-dejt

5 kroppssprak: odla laser n fran din Tinder-dejt

Kroppssprak avslojar kopiost om en manniska och inneha gigantisk mening nar vi dejtar. Forsavit kar icke vet hurdan hane ska tyda sin dejt kan det medfora feltolkning och berora upplevelsen negativt. Nedan avslojar vi hurdan ni superb laser utav din dejt och marklig klassiska spar sasom tyder kungen attraktion! Fotograf: Unsplash

Den sasom kanner till hur herre laser itu sin dejt kan snabbt blotta va hen egentligen vill sam forsavitt det finns en intresse alternativt ej. Omedelbar ager dejtingappen Tinder, med med psykologen Adrianne Carter, tagit fram nagra forslag forut hurdan ni superb laser bruten din dejts kroppssprak.

Fem olika kroppssprak och personlighetstyper

”Charmoren” befinner sig en sasom uppskattar att anordna dorrarna vidga. Do vill mer ann villi ses, greja garna till frisyren mirakel dejten sam age hela tiden e smi kungen lapparna. Du kan enkelt kanna ige den narvarand dejtingpersonligheten via att iaktt hur hen promenerar samt star. Oftast har saken da har typen en cool gangstil och deras fotter riktade mot andra (eller mot dorren).

5 kroppssprak: odla laser n bruten din Tinder-dejt

Allt hande kungen deras villkor: de befinner si vanligtvis metodiska inom sitt procedur nar det innefatta dejting sam befinner si sant duktiga pa att skot stig nagon samta.

Stav saken dar arme typen gar glosa sam agera alltid i kurs tillsammans varandra. Villig nagon dejt inneha hen en genuint smi och nago offentlig sam cool hallning, tillsamman till exempe sla up armar sam avslappnade axlar.

”Den autentisk varan” haller lagom mycket ogonkontakt darfor at lotsa att do faktiskt befinner si intresserade, staller precis fragor, lyssnar villi dina replik samt svarar villi dina fragor. Nedanfor nago dejt lutar dom sig garna til personen sam kan mo samt med leta efter fysisk vagguttag via att kanna sin dejts overarm eller placera nagon paver ifall.

Via sitt bringa kroppssprak ar do aven benagna att bidra nagon ogonblinkning till sin dejt for att framfora sitt intresse for blivande dejter. Dom soker sannolikt en kollektiv faste tillsammans sin tavlin genom att finnas oppen tillsamman vad do soker nar de dejtar och ar saken da mest naturlig personlighetstypen.

”Den kryptiska” kan forefalla avfardande samt distraherad villig nagon dejt. Deras svansforing befinner si mestadels obojlig, de sta si villig fysiskt distan sam placerar nago mu mellan sig sjalva sam sin dejt. Eventuellt via att halla hakan hogt alternativ luta sig da.

Nar de dejtar har saken da har personligheten en trend att komma sent och bruka sin telefon nedanfor dejten. Do tar sallan initiativ vare sig nar det innefatt att planlagga infor dejten alternativt nar det kommer at sjalva samtalet mirake dejten. Do befinner sig narvarande rent fysiskt, skada kan vis beteenden som ger en liknojd alternativt upptagen kansla.

Somliga beter sig kungen detta viset i och med dom alldeles enkelt ej befinner si intresserade it de skada det kan aven befinna deras satt att forsoka gestalta “cool” alternativ svarfangad.

”Den flitige” befinner si klar med avta intentioner genom att lotsa Г¤r tajikistani kvinnor attraktiva kroppslig vaggutta, dar hen troligtvis lutar sig fram och kolla intensivt pa sin dejt. Dom visar entusiasm samt hangivenhe mirakel dejten samt age nagon frank samt staende hallning.

”Den flitige” lagger kopiost ork villi dejten sam kan uppfattas sasom forut ivrig alternativt upprymd nar dom forsoker besegra sin dejt.

Lyhordhet, saso kan missuppfattas som alltfor avsevart otalighet, betraktas minsann sasom en bruten dom mest attraktiva egenskaperna bland singlar. Saken da narvarand typen inneha en tendens att lyfta fram dejten via att placer massa fragor och jobbar span darfor att handla sin dejt belaten.

”Overanalyseraren” befinner sig en sasom befinner si fa diffus villi sig allena samt befinner si mer oviss nar det kommer mot dejting. Villig en dejt tenderar do att peta med saker, ha armarna i kors, asgarva nervost alternativt rodna. De undviker ideligen ogonkontakt, befinner si f obekvama samt kan bita gallande naglarna eller lapparna.

Saken dar narvarand typen kan uppfattas saso sjalvmedveten och frysa at forsavit dom icke kan svaret kungen en forfragan alternativt odla befinner sig dom hyperaktiva samt snacka ideligen.

Somlig kan tro att ”Overanalyseraren” inte befinner si intresserad, skada saken da narvarand typen ar verkligen blott mer avhangi andra manniskors konfirmatio. Nagon forbluffande och effektiv taktik for att motverka angslan befinner si att dela tillsammans sig itu hur kar kanner stav sin parti.

Dana DiRenzo, MD